Rap

Jongeren interesseren voor cultuur? Lijkt moeilijk. Dit terwijl een steeds grotere groep jongeren zich interesseert voor rap muziek. Het oogt op het eerste gezicht misschien wat stoer, maar als je goed luistert hoor je dat een rapper niet zonder dichterlijke uitingen, kennis van taal en gevoel voor ritme kan. De rappers zijn de moderne dichters van deze tijd. "Fresku is de Nijhof onder de rappers" nrcnext.nl.

Docenten

Onze docenten hebben jaren ervaring met het geven van workshops en hebben hun strepen verdiend in de scene. Want je kan het nog zo goed voor hebben met de scene, als je de scene er niet bij betrekt loop je grote kansen mis. Naast het feit dat onze docenten didactisch goede lessen verzorgen is het is natuurlijk niet mis als er een held voor de klas staat. Er wordt ook bewust gekeken naar de inhoud van de texten van de leerlingen. Wij weten wat voor imago rap met zich mee kan brengen en willen ons juist focussen op de creatieve en positieve kant van rap. 

Lessen in Eindhoven

In samenwerking met Dynamo Eindhoven en Hip Hop Lab 040 verzorgen wij op diverse locaties lessen. Voor meer informatie hierover bezoek de site www.hiphoplab040.nl 

-Ons team in actie bij 101 barz. Zieke Zuiden!!-